Dagens lunch

Veckans lunch

Mythos Lunchbuffé och pizzabuffé 85:- (80:- pensionärspris) Öppet 11:00-14:00

 • 10/06 Måndag

  Pasta carbonara.Pestobakad fisk med kokt potatis.Veckans Rätt:Grekisk kebab på spett med rostad vitlökspotatis och tzatziki   Nyhet! vi kör en dagens sallad varje dag som ingår i buffen.

 • 11/06 Tisdag

  Raggmunk med stekt fläsk,lingon.Pocherad fisk med smörad vitvinssås.Veckans Rätt:Grekisk Kebab på spett med rostad vitlökspotatis och tzatziki. Nyhet! Vi kör en dagens sallad varje dag som ingår i buffen.

 • 12/06 Onsdag

  Rotmos och fläsklägg.Helstekt kotlettrad med bearnaise och stektpotatis.Veckans Rätt:Grekisk Kebab på spett med rostad vitlökspotatis och tzatziki.Nyhet! Vi kör en dagens sallad varje dag som ingår i buffen.

 • 13/06 Torsdag

  Fiskgratäng med potatismos.Pannbiff med löksky & kokt potatis.Veckans Rätt:Kebab på spett med rostad vitlökspotatis och tzatziki.Nyhet! Vi kör en dagens sallad varje dag som ingår i buffen.

 • 14/06 Fredag

  Helgrillad fläskfile serveras med rostade rotfrukter och rödvinsås smaksatt med kapris och knaprigt bacon.Kycklingfile med citrus aioli och vitlöksfräst ris.Veckans Rätt Grekisk:Kebab på spett med rostad vitlökspotatis och tzatziki.Nyhet! Vi kör en dagens sallad varje dag som ingår i buffen.